Nu är vi plötsligt i slutet av juli och mycket har hunnit hända. Bland annat har nätterna blivit mörkare och skolstarten har krupit närmare. Då gäller det att göra sitt bästa för att se det positiva i tillvaronsmiley

Från 1 september kommer jag att jobba som hundpsykolog igen, vilket innebär att man kan kontakta mig för problemutredningar och enskild träning. Säkraste kontakten sker via mail på ub@cellos.se eller via Furface Hundskola (www.furface.se).

Redan nu har jag startat samarbetet med Maria på Furface Hundskola. Här kommer det massor av spännande nyheter under höstensmiley

Jag kommer att hålla kurser hos Vuxenskolan i Uppsala och Enköping.

Studierna i bl a etologi startar 1 september.

Jag måste med andra ord se det som början på en spännande höst, i stället för slutet på sommaren. Ska försöka. Titta in här igen så får du se vad som händer!